Schoonmaak offerte aanvragen

U kunt hier eenvoudig en vrijblijvend een schoonmaak offerte aanvragen bij Rising Cleaning Services. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, doorgaans nemen wij zelfs binnen enkele uren contact met u op om een afspraak te maken.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen om een schoonmaak offerte aan te vragen. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0648 48 86 63

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Een schoonmaak offerte aanvragen doet u eenvoudig online via ons bovenstaande contactformulier. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om een afspraak te maken om bij u langs te komen.

Nadat wij langs zijn gekomen zullen wij uw offerte aanvraag verder behandelen en zult u zsm een offerte ontvangen.

Gaat u akkoord met de offerte dan kunnen wij direct van start gaan en kunt u genieten van een schoon kantoor / huis / algemene ruimte / vul zelf in.

Over Schoonmaakbedrijf Rising Cleaning Services

Schoonmaakbedrijf Rising Cleaning Services is gevestigd te Amsterdam. Als schoonmaakbedrijf staan we beken om de geleverde kwaliteit in het reinigen van woningen, kantoorpanden, openbare ruimten en diverse praktijken. Wij kunnen dagelijkse of periodieke schoonmaakonderhoud van bedrijfsruimten aanbieden, maar ook specialistische schoonmaak zoals schoonmaak van vliegtuigen en antiek onderhoud.

Bekijk onze pagina op Facebook voor before and after foto’s en like onze pagina om op de hoogte te blijven van speciale acties.